Urine-analyse
Urine-analyse  

 

  U kunt bij mij uw (ochtend)urine laten testen. Waarom zou u dit willen?

  Soms hebben mensen last van vage klachten zoals (lichte) pijn aan gewrichten, opgeblazen gevoel, darmkrampen. Vaak is dan sprake van verzuring. Door analyse van de ochtendurine kunnen een aantal problemen helder worden.

  Ik stel de zuurgraad van de urine vast dmv een lakmoesstrookje. Bij veel mensen is de urine verzuurd: dat betekent een ph-waarde van minder dan 6,5.
  Hoe komt dit? In ons huidige jachtige leven met stress, straling van allerlei elektrische apparaten en computers, mobiele telefoons e.d., wordt ons lichaam vervuild. En dan heb ik het nog niet over de voeding die we tot ons nemen. Ook daar zitten vaak stoffen in die ons lichaam niet kan verwerken. Denk aan conserveermiddelen, kleurstoffen en andere chemische toevoegingen.
  Een gevolg van dit alles is dat onze lever overbelast raakt en de gifstoffen o.a. in de darmen en vetcellen (cellulite) worden opgeslagen. Een deel van de gifstoffen worden als zuur uitgescheiden via de urine.

  Een verdere analyse van de urine houdt in dat ik met behulp van een zgn bio-tensor (een apparaat dat trillingen meet) kan vaststellen of er sprake is van intolerantie van voedingsmiddelen, huisstof, schimmels of straling.
  Ook test ik uit of er sprake is van mineraal- of vitamine te korten.
  Vaak helpen voedings advies, een kuur met aloŽ vera gel, gebruik van specifieke supplementen of (voet)baden met basisch zout van Jentschura.
  Samen bespreken we dan wat de beste remedie voor u zou zijn.

  Als u een urine-analyse wilt aanvragen, kunt u een mail sturen naar:
  info@the-greenway.nl met vermelding van uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mail adres en eventuele klachten. Ik stuur u dan een flesje op met een enveloppe die u kunt gebruiken om terug te sturen nadat u het flesje heeft gevuld met ochtendurine en voorzien van uw naam en datum.

  Voor de analyse betaalt u € 15,00. U krijgt per mail of indien u dat wenst persoonlijk op afspraak binnen 5 werkdagen de uitslag.