Over ons
Over ons

  Mijn naam is Pauline Nadi-Groen, voedings- en gezondheidsconsulente.
  Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg  te Maastricht.

  Op 1 april 2010 heb ik mijn praktijk “The-greenway” ; gestart, waarbij ik de voedingsadviezen combineer met lipomassage.

  De Cellu M6 zorgt voor vermindering van cellulite en plaatselijke vetophopingen op heupen, dijen en bovenbenen. Daarnaast kan het apparaat de huid effectief verstevigen, bijvoorbeeld na het afvallen, na een zwangerschap, of gewoon omdat de huid wat slapper wordt als we ouder worden.

  Ook lipoedeem en lymfoedeem kan de Cellu M6 verbeteren. Vandaar dat het een mooie aanvulling is bij mijn voedingsadviezen: zo kan iedereen gezonder en slanker door het leven te gaan. Zonder operatie kunt u plaatselijk uw figuur verbeteren!

  Mijn voedingsadviezen zijn gestoeld op de natuurgeneeskunde, dat wil zeggen: zoveel mogelijk natuurlijk, zuiver en biologisch.

  Individueel wordt bekeken welke aanpak het beste werkt. Daarbij kan het toepassen van Bachbloesem-therapie of kinesiologie met gebruik van een bio-tensor en urine-analyse een hulpmiddel zijn.

  Regelmatig geef ik lezingen, (kook)workshops of proeverijen. Ook gezondheidsweken in Turkije in mei en september staan op het programma.

  De eerstvolgende serie gezonde voeding lezingen start eind november 2012 en heeft
  5 thema-avonden.
  Desgevraagd geef ik lezingen op aanvraag voor bv de buurtvereniging, uw vriendenclubje of uw werk.

  Alle behandelingen en adviesgesprekken zijn volgens afspraak.

https://www.foreverliving.com/marketing/images/FLP_Logo.png;jsessionid=176E87CCA1D3D01522E3AA0CDD8E9A6E

  Sinds december 2011 ben ik tevens distributeur van Forever Living Products. De producten die voornamelijk Aloë Vera bevatten zijn een aanvulling op de voedingsadviezen en verbeteren uw gezondheid.