Activiteiten
Activiteiten

Lipomassage

Massage van bindweefsel kan cellulite verminderen en plaatselijk afslanken. Met het Cellu M6 apparaat van LPG krijgt u een professionele massage.
Ook geschikt voor slappe huid, littekens, lymfedrainage en vermoeide spieren en gewrichten.

Afslanken

In groepsverband of individueel: alles is mogelijk. Als er genoeg animo is om een groep bijeen te krijgen, wordt het interactiever en krijgt u gezonde hapjes en drankjes met de bijbehorende recepten.
Individueel wordt altijd gekeken naar de hele persoon: hoeveel kilo wilt u afvallen, zijn er gezondheidsproblemen, wat zijn uw eetgewoontes ed.

Gezonde voeding lezing

Een lezing of workshop over wat nu echt gezonde voeding is. Regelmatig geef ik thema-avonden over een specifiek onderwerp waarop u zich kunt inschrijven. Maar ook voor uw buurtvereniging of vrouwenclub kan ik een lezing geven.
Ook een kookworkshop of teambuildingsessie met uitleg over gezonde voeding is een mogelijkheid.

Energieweek Turkije

Ieder jaar organiseer ik een tweetal weken in mei en één week in september. U kunt genieten aan de kust van Turkije, bij Kuşadası. Geheel verzorgd in huiselijke omgeving. Ook hierbij uitleg over, en proeven van gezonde voeding. U komt vol energie terug!

Proeverij

Regelmatig houd ik een proeverij: lekkere, gezonde, en makkelijk klaar te maken hapjes.

Bachbloesem

Speciaal voor u maak ik een flesje met bachbloesemremedies voor een beter geestelijk en emotioneel evenwicht.

Urine-analyse

Uit een flesje ochtendurine kan ik een aantal vage klachten, en oorzaken daarvan achterhalen.  Oorzaken kunnen o.a. zijn: verkeerde voeding, straling (van elektrische apparaten, lichtmasten e.d.), stress en allergieën.

Wellness

U kent misschien de producten van Forever op basis van aloe vera: de gels om te smeren, de tandpasta, de deo-stick en de gels om te drinken.. Maar we hebben ook hoogwaardige gezichtsverzorgingsproducten!

Aloë Vera producten van Forever Living Products

Aloë Vera is een plant die bijna iedereen wel kent. De plant is familie van de ui en knoflook en heeft een aantal stoffen die helend en verzachtend werken.
Van de bladeren heeft Forever ook een gel ontwikkeld die we kunnen drinken.
Deze gel bevat 200 mineralen, vitamines en aminozuren die heel goed zijn voor een betere balans van maag en darmen en daarmee ook uw immuunsysteem op peil brengen. Een perfecte natuurlijke aanvulling voor een betere gezondheid!